سال نود و هشت «سال رونق تولید»
اخبار > بر بهبود کیفیت نان اردبیل تاکید شد


  چاپ        ارسال به دوست

در جلسه کارگروه ساماندهی آرد و نان شهرستان اردبیل:

بر بهبود کیفیت نان اردبیل تاکید شد

در جلسه کارگروه ساماندهی آرد  و نان شهرستان اردبیل برنظارت و بهبود کیفیت نان اردبیل تاکید شد. 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری اردبیل، سرپرست فرمانداری اردبیل ضمن تاکید بر ضرورت کنترل و نظارت بیشتر بر فعالیت نانوایی ها تصریح کرد: با توجه به  نارضایتی مردم ازکیفیت نان برخی از نانوایی ها ، ارتقا و بهبود کیفیت نان باید به صورت جدی مورد پیگیری قرار بگیرد .

وی با اشاره به اینکه نظارت بر کلیه مراحل تولید نان باید صورت گیرد افزود: مقرر گردید آموزش مهارت های لازم به نانوایان و همچنین نظارت بر کیفیت آرد بطور مستمر انجام گیرد.

سرپرست فرمانداری اردبیل با بیان اینکه اختلاط گندم های تحویلی به کارخانه های تولید آرد را یکسان سازی خواهیم کرد افزود: با برابر شدن گندم ارایه شده به کارخانه های   آرد سازی ، شاهد کیفیت یکسان نان در تمام سطح شهرستان خواهیم شد و ضروری است اتحادیه های نانوایان نیز با جدیت به موضوع کیفیت نان ورود کند .

وی با بیان اینکه بازرسین و گروههای نظارت بر واحدهای نانوایی نسبت به ارزیابی کیفیت نان نظارت بیشتری خواهند داشت افزود: با واحدهایی که کیفیت پخت نان پایین تری داشته باشند برخورد قانونی لازم انجام خواهد گرفت و همه دستگاههای مربوط و  اتحادیه نانوایان باید  ارتقای کیفیت نان را بطور مستمر دنبال کنند.

سرپرست فرمانداری اردبیل تصریح کرد: عدم مهارت در تخمیر و پخت نان در برخی از نانوایی ها ، کم فروشی و عدم رعایت وزن استاندارد در تولید از جمله مشکلات اساسی در کاهش کیفیت نان می باشد .


٢١:١٧ - شنبه ٩ آذر ١٣٩٨    /    شماره : ٣٢٦٢٧    /    تعداد نمایش : ١١٧


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




سایت های منتخب

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 540940
 بازدید امروز : 88
 کل بازدید : 1710890
 بازدیدکنندگان آنلاين : 3
 زمان بازدید : 0/2031
تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به استانداری استان اردبیل می باشد. تاریخ آخرین به روز رسانی:دوشنبه ٢٥ آذر ١٣٩٨