جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان اردبیل در آستانه ماه مبارک رمضان در محل فرمانداری اردبیل برگزار شد.
در این جلسه مدیران دستگاه های متولی هر کدام به صورت جداگانه گزارشی از وضعیت موجود و برنامه ریزی انجام شده برای نحوه تامین آرد و نان مورد نیاز شهرستان ارائه کردند.
فرماندار اردبیل در این جلسه اظهار داشت : همه دستگاه های متولی مکلف هستند تا به نحوی برنامه ریزی کنند که در ایام ماه مبارک ساعت کار همه نانوایی ها به نحوی تنظیم شود که شهروندان به نان تازه دسترسی داشته باشند.
فرزاد قلندری ضمن اشاره بر لزوم کنترل کیفیت و بهداشت زنجیره تولید از کارخانه های آرد تا سفره مردم از مسئولان خواست با ایجاد گشت های مشترک بر عملکرد اینمجموعه نظارت موثر داشته باشند.
وی همچنین بر استفاده از ظرفیت بسیج اصناف تاکید کرد و گفت: با نظارت دقیق باید به نحوی برنامه ریزی و اقدام کنیم که شهروندان بتوانند راحتی نان مورد نیازشان را تهیه کنند.
در این جلسه موضوع دقت در پراکندگی اصولی تعداد نانوایی ها متناسب با ترکیب جمعیتی در همه محلات، تنظیم و کنترل دقیق برنامه تعطیلی نانوایی ها و همچنین تعیین وزن و قیمت دقیق نان های تولیدی واحدهای آزادپز نیز مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.